Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان گفت: با انتقال بخشی از نفت یکی از واحدهای آزادگان به واحد فراورش غرب کارون صرفه جویی سالانه حدود ۸ میلیون دلار رقم می‌خورد که تاکنون ۷۰۰ هزار دلار در ماه محقق شده است.

عبدالله عذاری اهوازی در نشست خبری که امروز، یکم شهریورماه در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: برنامه ای که داریم دستیابی به تولید ۹۰۰ هزار بشکه نفت خام در روز است و امیدواریم در سال ۱۴۰۴ به این عدد دست پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نفت درجا در میادینی که در حوزه فعالیت شرکت نفت و گاز اروندان وجود دارد، افزود: نفت درجا بیش از ۹۷ میلیارد بشکه است اما همه میزان آن قابل تولید نیست و حدود ۸ میلیارد بشکه از آن قابل استحصال است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان تصریح کرد: ظرفیت تولید در میادین غرب کارون حدود ۴۰۳ هزار بشکه در روز است که برخی از آن مربوط به میادینی است که در حال توسعه هستند. میدان یاران یکی از این میادین در حال توسعه است و هنوز در اختیار شرکت نفت و گاز اروندان قرار نگرفته است.

عذاری اهوازی ادامه داد: نگهداشت میزان تولید نفت در اولویت است و یکی از مهمترین برنامه هایی است که در نظر داریم تا تولید مستمر داشته باشیم. اقداماتی به صورت مداوم در مجموعه انجام می شود تا تولید موجود در شرکت حفظ شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در بحث نگهداشت و افزایش تولید کارخانه ها و خطوط لوله باید به صورت همیشگی آماده باشیم و از این رو برنامه هایی به صورت مختلف در حال اجرا است تا بتوانیم شرایط مخازن را حفظ و نگهداشت و افزایش تولید را داشته باشیم.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان عنوان کرد: برای حفظ خطوط لوله، تحت حفاظت کاتدی قرار داده شدند و خوشبختانه آمار سوراخ شدن خطوط لوله کاهش یافته است. برای تثبیت و پایداری تولید مجموعه اقداماتی در حال انجام است تا شاهد توقف در تولید نباشیم.

عذاری اهوازی با اشاره به بحث افزایش تولید ادامه داد: اقداماتی در برخی از چاه ها انجام‌ شده که تیرماه امسال در مقایسه با مهرماه ۱۴۰۰، حدود ۱۸ درصد از میدان مشترک آزادگان جنوبی افزایش ظرفیت تولید داشتیم. در این زمینه برای افزایش تولید برنامه‌ داریم و امیدواریم بتوانیم از این میدان بیشتر تولید کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به تفاهم نامه ای که شرکت ملی نفت ایران با یک شرکت روسی منعقد کرده امیدواریم به افق تولید ۵۷۰ هزار بشکه از میدان نفتی آزادگان برسیم.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در خصوص بحث توانمندسازی شرکت های دانش بنیان گفت: در ساخت کالا با شرکت های دانش بنیان همکاری داریم و تفاهم نامه هایی در این زمینه داریم تا بتوانیم این شرکت ها را توانمند و از ظرفیت آن ها استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: یکی از بهترین این تفاهم نامه ها، تفاهم نامه با سازمان پژوهش های علمی و صنعتی وزارت علوم است. این مساله می تواند قدم خوبی برای استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان باشد.

عذاری اهوازی با بیان اینکه استفاده از شرکت های دانش بنیان در اولویت شرکت نفت و گاز اروندان است، گفت: تلاش خواهیم کرد خود شرکت نفت و گاز اروندان نیز دانش بنیان شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به بحث انجام مسئولیت های اجتماعی در کنار بحث تولید گفت: شرکت نفت و گاز اروندان در مناطق محروم خرمشهر، شادگان، هویزه، سوسنگرد، دارخوین و ... نسبت به ساخت مدارس، خانه های بهداشت، زمین های فوتبال و... اقدام کرده است.

عذاری اهوازی ادامه داد: همچنین با توجه به مسایلی که در تنش آبی وجود دارد مخازن و تانکرهایی در اختیار مناطقی که دچار مشکل بودند قرار داده می شود تا مشکلات تنش آبی آن مناطق حل شود. در این زمینه در حال حاضر ۳۰۰ تانکر برای آبرسانی روستاها به صوت مداوم کار می کنند.

وی افزود: توزیع بسته های آموزشی در مناطق محروم، فعالیت و خدمات رسانی در ایام اربعین از دیگر اقداماتی است که  در حوزه مسئولیت های اجتماعی انجام می شود.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان گفت: با انتقال بخشی از نفت یکی از واحدهای آزادگان به واحد فراورش غرب کارون صرفه جویی سالانه حدود ۸ میلیون دلار رقم می‌خورد که تاکنون ۷۰۰ هزار دلار در ماه محقق شده است. در گذشته این نفت به صورت ارزی در یکی از پالایشگاه های سیار پالایش می‌شد در حالی که ظرفیت واحد فرآورش غرب کارون خالی بود.

عذاری اهوازی با اشاره بحث جمع آوری گازهای همراه با نفت افزود: یک کارخانه NGL۳۲۰۰ در حال اجرا است که به زودی به بهره برداری می رسد و قرار است گازهای همراه عملا نسوزند و با افتتاح این طرح دیگر در حوزه غرب کارون گازسوزی نخواهیم داشت.

وی گفت: ما به برجام‌ نگاه نکرده ایم و نگاه کلان در صنعت نفت نیز به برجام نیست. ما برنامه ریزی خودمان را داریم‌ و در صورت رفع تحریم ها نیز باید این برنامه ها را دو برابر کنیم.

عذاری اهوازی ادامه داد: ما اگر بخواهیم منتظر برجام شویم باید در خانه بنشینیم. همه برنامه ریزی ها براساس شرایط موجود است و از تحریم ها به عنوان یک فرصت استفاده کردیم.

وی افزود: به جرات می توان گفت در بحث ساخت داخل حدود ۶۵ درصد از کالای اساسی صنعت نفت ساخت داخل است. تحریم ها به سود ما بوده اما با رفع تحریم ها باید سرعت اقداماتمان را بیشتر کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان شرکت نفت اروندان نفت و گاز منطقه نفتی غرب کارون مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان شرکت های دانش بنیان افزایش تولید تفاهم نامه هزار بشکه غرب کارون تحریم ها شرکت ها نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۴۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور در نشست با فعالان صنعت پتروشیمی روز سه شنبه برگزار و مقرر شد قرارگاه حل و پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی و همچنین قرارگاه توسعه این صنعت تشکیل شود.

مخبر در نشست فعالان صنعت پتروشیمی با اشاره به تعامل و رابطه خوب و سازنده دولت سیزدهم و فعالین صنعت پتروشیمی تاکید کرد: باید انتظارات دو طرفه دولت و پتروشیمی برآورده شود که در این راستا قرارگاه پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه معاون اول رییس جمهور ایجاد خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تشکیل قرارگاه رفع مسائل و مشکلات پتروشیمی یک قرارگاه توسعه این صنعت با سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای جهش تولید در بخش پتروشیمی برنامه ریزی و ایجاد شود.

وی ادامه داد: باید طرح‌های کوتاه مدت ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود و برنامه ریزی و اقدام لازم برای بهره برداری از طرح‌ها و پروژه‌های بزرگ پتروشیمی در سال جاری نهایی شود و همچنین در جلسات منظم قرارگاه توسعه برنامه ریزی میان مدت سه ساله با جمع بندی دستگاه‌های مربوطه در راستای تسهیل امور و رفع موانع به صورت مستمر دنبال خواهد شد و اقدامات بلند مدت نیز با توجه به مزیت‌های کشور در این قرارگاه تدوین شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه نفت، گاز و پتروشیمی جزو مزیت‌های جدی کشور است، خاطرنشان کرد: تاکنون سرمایه گذاری لازم در زمینه گاز و پتروشیمی انجام نشده است و نتوانسته‌ایم در صادرات گاز در جهان پیشرو باشیم و انتظار می‌رود در سال جاری با راهبرد جهش تولید و راه حل مشارکت مردمی و همچنین اعتماد بازار سرمایه، فعالان اقتصادی و مردم به صنعت بزرگ پتروشیمی در راستای جهش تولید، شاهد عملکرد بیش از گذشته این بخش در اقتصاد کشور باشیم.

مخبر بر ضرورت تامین انرژی، برق و آب مورد نیاز پتروشیمی‌ها با تکیه بر انرژی‌های تجدید پذیر و همچنین طرح‌های شیرین سازی آب توسط شرکت‌های پتروشیمی تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور تعاملات و دیپلماسی بین المللی دولت سیزدهم را فرصتی بسیار مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان و تاکید کرد: جذب سرمایه خارجی و بازار سرمایه باید در اولویت شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد و با توجه به اینکه توسعه زنجیره پایین دستی یکی از مهمترین ظرفیت‌های مشارکت بخش خصوصی است، ضرورت دارد در دستور کار شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد تا زمینه‌های حضور و فعالیت مردم در این بخش از اقتصاد کشور با کمک دولت، تسهیلات بانکی و شرکت‌های پتروشیمی فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از خام فروشی در صنایع پتروشیمی بر راه اندازی طرح‌های تبدیل متانول به بنزین در پتروشیمی‌ها تاکید کرد.

همچنین در ابتدای این جلسه احمد مهدوی ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گزارشی در خصوص نقش شرکت‌های پتروشیمی در شاخص‌های کلان اقتصاد ملی ارائه کرد که تولید قابل فروش ۵۲,۶ میلیون تنی محصولات پتروشیمی در سال ۱۴۰۲، اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری و یک میلیون نفری در صنایع تکمیلی، رشد تولید محصولات صنعت پتروشیمی از ۲۸.۵ درصد برنامه سوم به ۴۰.۶ درصد در برنامه ششم و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی از ۶۷ میلیون تن بین سال‌های ۹۷ تا ۹۹ به ۸۲ میلیون تن در دولت سیزدهم ارائه کرد.

همچنین طبق این گزارش ۵۶ طرح در دست اجرا در برنامه هفتم توسعه با میانگین وزنی پیشرفت فیزیکی ۴۴ درصد و ظرفیت اسمی ۳۵ میلیون تنی عملیاتی خواهد شد که ۱۰ طرح بزرگ پتروشیمی در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکت‌ها و هلدینگ های پتروشیمی درباره راه حل های رفع مشکلات و مسائل این صنعت در تداوم توسعه صنایع و رشد تولید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

کد خبر 6099781 محمد مهاجرانی

دیگر خبرها

  • پالایشگاه آبادان در بورس انرژی مقام اول را کسب کرد/ تولید ۵۰۰ هزار بشکه‌ای در سال ۱۴۰۲
  • افزایش تولید نفت به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه در روز | جدیدترین آمار از وضعیت صدور کارت سوخت
  • اوجی: تولید نفت را به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه می‌رسانیم
  • سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران