Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان با اشاره به کمبود منابع آبی در شهرک ها و نواحی صنعتی این استان از برنامه ریزی برای تامین آب ۸۰۰ لیتر بر ثانیه در افق پنج ساله در بخش صنعت و تولید استان خبر داد.

محمدرضا باقری در آیین تجلیل از برترین های صنعت و تولید استان ضمن گرامیداشت هفته صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: هم اکنون شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان دارای ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب و یک منطقه ویژه اقتصادی سمنان با وسعت جمعاً حدود ۷۵۷۱ هکتار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: یکی از برنامه‌های شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان کمک به فعال نمودن واحدهای صنعتی راکد است که در این راستا  امسال احیای ۶۴ واحد راکد و غیرفعال مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان در دستور کار قرار دارد.

وی یادآور شد: با استفاده از ظرفیت‌های استانی و همکاری، همراهی و مساعدت تیم اقتصادی به ریاست استاندار در حال پیگیری برنامه‌ها هستیم.

وی ضمن تجلیل از هم افزایی همه مسئولان اقتصادی گفت: از تلاش  استاندار و تیم اقتصادی استان که با روحیه جهادی همواره پای کار هستند تشکر می‌کنم.

باقری با اشاره  به جلسات هفتگی احیای واحدهای صنعتی راکد، گفت: یک روز از ایام هفته در استان سمنان روز صنعتی معرفی شده که در آن، تیم پرتلاش اقتصادی استان به ریاست استاندار  از واحدهای صنعتی مشکل دار بازدید کرده و در جلسات ستاد احیای واحدهای راکد مسایل و مشکلات این صنایع حل و فصل می‌شود.

باقری گفت:در حوزه صنایع کوچک استان سمنان حدود ۱۵۰ واحد راکد وجود دارد که احیای ۶۴ واحد تا پایان امسال در دستور کار است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آغاز کار کردن فعالیت شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی استان  در سال ۱۳۶۴ به عنوان یکی از اولین شرکت‌های شهرک‌های صنعتی کشور فعالیت خود را آغاز نمود و در طی ۳۷ سال فعالیت پروژه های بی شماری توسط پیمانکاران عمدتا بومی اجرا شد. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان اظهار کرد : ۴۶ پروژه فعال به مبلغ  ۲ هزار و ۸۳۶ میلیارد ریال در دست اجراست.

وی با اشاره به مشکل کم‌آبی در استان، گفت: در ۳۷ سال گذشته میزان، ۴۰۰ لیتر بر ثانیه آب برای صنایع مستقر در شهرک ها و نواحی صنعتی استان سمنان تامین شد.

وی بیان کرد: هدف این است در یک برنامه پنج ساله به ۸۰۰ لیتر بر ثانیه برسد.

باقری ادامه داد: چشم‌انداز تا ۱۴۰۵ افزایش ۲ برابری تامین آبی، از طریق تخصیص از سد، تغییر کاربری چاه‌های کشاورزی و تصفیه پساب دنبال می‌شود.

شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان به دنبال استقرار ۲۴ واحد کارگاهی خرد و خلاق به صورت اجاره‌ای با همراهی پارک علم و فناوری در نواحی و شهرک‌های صنعتی استان است.

باقری به توسعه اراضی سرمایه گذاری اشاره کرد و یادآور شد: اکنون، طرح‌های توسعه‌ای برای شهرک‌های صنعتی استان با هدف جذب سرمایه‌گذاران پیش بینی شده و در دستور کار قرار گرفته است.

باقری خاطر نشان کرد: طرح‌های توسعه‌ای در سراسر استان در دست اجراست و فاز توسعه‌ای برای همه شهرک‌ها از جمله شاهرود، ایوانکی،گرمسار، دامغان و سمنان در نظر گرفته شده است.


ایجاد موجی بزرگ در مناسبات پولی و تولید استان

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان نیز در این آیین، اظهار کرد: تولید و تجارت امر شریف و در حال حاضر مقدس است و این بخش مسئولیت همه جامعه را به دوش می‌کشد.

علی تشنه دل گفت: خدمتگزاری خود را در حوزه تولید نشان می‌دهد و امید است تولید در فضای واقعی رقم زده شود و کمتر درگیر حواشی باشد.

وی با اشاره به فضای همدلی و هم‌یاری بین بخش خصوصی و دولتی، تصریح کرد: چالش‌ها و مشکلات به کمک یکدیگر پشت سر گذاشته شود.

به گفته وی، دولت مصمم بر این است که تحول بنیادین در عرصه مناسبت‌های تولید با نظام مالیاتی و اقتصاد خرد و کلان  ایجاد کند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه داد: موج بزرگی در تولید و مناسبات پولی ایجاد شده است و انتظار داریم با هم افزایی از همه شکاف‌های موجود گذر کنیم.

 ضرورت انتقال حساب‌های بانکی صنایع به محل استقرار کارخانه

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان نیز در این مراسم، گفت: واحدهای بزرگ تولیدی استان اهتمام ویژه در بازگرداندن حساب‌های بانکی خود به محل استقرار شرکت داشته باشند.

علی‌اصغر جمعه‌ای بیان کرد: انتظار است مسوولان استانی با تمهیداتی صنایع استان را توجیه کنند تا حساب بانکی صنایع در محل استقرار متمرکز باشد.

وی ادامه داد: وجود حساب بانکی واحدهای تولیدی استان سمنان در محل استقرار موجب می‌شود معدل گردش مالی بانکی‌های استان بالا رود و مزیت افزایش معدل، افزایش سقف و تسهیل در پرداخت تسهیلات می‌شود.

جمعه‌ای افزود: منابع مالی برای تقویت سرمایه‌گذاری واحدهای بزرگ تولیدی به وسیله بانک‌های محل استقرارشان در استان سمنان تخصیص می‌یابد، اما حساب‌های بانکی آنها در تهران و شهرهای بزرگ است که این موضوع مشکلاتی ایجاد کرده است.

به گزارش ایسنا در این مراسم،  ۲۰ پروژه زیرساختی شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سمنان با سرمایه‌ گذاری بیش از ۴۷۲ میلیارد ریال همزمان افتتاح شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شهرک صنعتی سمنان بحران کم آبی شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان شهرک ها و نواحی صنعتی لیتر بر ثانیه محل استقرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۸۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود

وزیر صمت ،گفت: باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عباس علی‌آبادی عصر امروز در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به تامین ارز مورد نیاز تولیدکنندگان، اظهار داشت: صنایع در تامین ارز و پشتیبانی مورد حمایت دولت هستند، اما صنایع و تولیدکنندگان باید بتوانند ارز خود را به واسطه صادرات تامین کنند.  

وی افزود: کالای صنعتی کالایی است که بتوان آن را صادر کرد، تولیدکنندگانی که بتوانند کالایی با ارزش افزوده بالا تولید کنند و بتوانند کالا را صادر کنند مزیت رقابتی پیدا خواهد کرد. اگر  تولیدکنندگان نتوانند کالای صادراتی تولید کنند نشان می‌دهد کالای آنها کیفیت لازم را ندارد. 

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ارتباط با مشکل تولیدکنندگان در ارائه زمان‌بندی مشخص از سوی دولت برای تخصیص ارز تصریح کرد: مسئله زمان‌بندی تخصیص ارز موضوع درستی است، اما به وزارتخانه ارتباطی ندارد و مسئله ملی و به بسیاری از مولفه‌ها مرتبط است.

علی‌آبادی عنوان کرد: دولت تمام تلاش خود را در راستای توسعه صادرات به‌کار گرفته است که یکی از اقدامات در این زمینه برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی است که هر ساله یک بار در ابتدای سال برگزار می‌شود و یک بار در انتهای سال به صورت تخصصی برگزار می‌شود تا تولیدکنندگان بتوانند صادرات خود را توسعه دهند و یکی از اقدامات دولت دعوت 2 هزار و 200 بازرگان به این رویداد بوده است. 

وی با بیان اینکه دولت از هر تشکیلاتی که آمادگی در اختیار گرفتن پهنه اکتشاف معادن را داشته باشد، حمایت می‌کند، ادامه داد: هر ماشین‌آلات معدنی که در داخل کشور تولید شود باید خریداری شود و ناترازی در کیفیت مورد قبول نیست، اما اگر ماشین‌آلاتی در داخل کشور تولید نمی‌شود یا در صورت تولید از کیفیت قابل قبول برخوردار نیست از سوی وزارت صمت مجوز واردات صادر خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، بیان کرد: مسائل و مشکلات کشور باید اولویت‌بندی شود و ابتدا مسائل اصلی و مهم برطرف شود. مسئله تحریم اولویت اصلی کشور نیست، بلکه تنوع نرخ ارز  ام‌الفساد مشکلات تولیدکنندگان است، تمام اختیارات وزیر در چارچوب قانون به استان‌ها تفویض اختیار می‌شود و نیازی نیست مدیران به تهران مراجعه کنند، بلکه لازم است قانون را رعایت کنند. مسائل و مشکلات تولیدکنندگان در سطح ملی منتقل می‌شود، اما اگر مسائل به صورت مکتوب ارائه شود همان مسائل عینا به مدیران مربوطه منتقل خواهد شد.

علی‌آبادی تصریح کرد: امسال به نظر می‌رسد تا 50 میلیارد دلار ارز تامین شود که نسبت به سال گذشته رشد داشته است و اگر کسی ثبت سفارش داشته باشد تامین ارز انجام خواهد شد. برای امتیاز صادراتی با بانک مرکزی توافق شده است و اگر کسی کالایی را صادر کند ارز تولیدکننده مطالبه نخواهد شد.

وی با بیان اینکه باید به سمت اقتصاد تعادلی و بازار رقابت کامل پیش برویم، گفت: در کشور برخی از صنایع به امید برق و انرژی ارزان هستند، اما دیگر انرژی ارزان نداریم. امسال از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده است، بنابراین باید در کیفیت و کمیت جهش داشته باشیم و به نوعی سال رونمایی از ظرفیت‌های موجود در کشور است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: مشکل اصلی شهر اراک آلودگی آب و هوا است، نیروگاه شازند نیازمند فیلتراسیون است و صنایع استان می‌توانند برای این امر کمک داشته باشند تا آلودگی هوای شهر اراک برطرف شود و تا پایان سال آینده شهر اراک از آلودگی پاک شود.

علی‌آبادی خاطرنشان کرد: ایران باید به سمت صنعتی شدن پیش برود، صنایع ایران باید دانش‌بنیان و کیفی باشند، کیفیت در صنعت بسیار مهم است و اولویت در شهر اراک باید تامین آب صنایع باشد، صنعت کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر هدایت شود، کالاهای آساسی باید در جهت تولید استراتژیک و تولید صنعت استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صورت های مالی صنایع انرژی بر نشانگر تامین برق پایدار صنایع است
  • تامین پایدار برق برای صنایع بزرگ در دولت سیزدهم
  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • رویداد صدرا شرایط کار میدانی را برای دانشجویان مهیا می‌کند
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد