Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین عامریان در آئین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت دخانیات ایران گفت: افزایش و رونق تولید، باید در اولویت برنامه‌ها باشد و از آنجا که شرکت دخانیات ایران، از قدیمی‌ترین مجموعه‌های کشور است، توسعه بخش‌های مختلف آن باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین عامریان در آئین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت دخانیات ایران گفت: افزایش و رونق تولید، باید در اولویت برنامه‌ها باشد و از آنجا که شرکت دخانیات ایران، از قدیمی‌ترین مجموعه‌های کشور است، توسعه بخش‌های مختلف آن باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد، تصریح کرد: فکر و انرژی نو برای تغییر و تحول در مجموعه دخانیات ضروری است، بر همین اساس با استفاده از تجربیات گذشته و استفاده از تکنولوژی روز، باید تولید داخل، به روز رسانی شود.
عامریان بیان کرد: با حمایت از این شرکت، باید شان دخانیات کشور به جایگاه اصلی خود برگردد و در مسیر سوددهی، با شتاب جلو رود.
مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد گفت: ما از صنعت دخانیات، حمایت خواهیم کرد و این شرکت باید وضعیت سوددهی خود را اصلاح کند.
وی ادامه داد: افق تولید امسال، ۱۲ میلیارد نخ است که باید با قوت بیشتری این رقم را افزایش دهیم.
عامریان، با بیان اینکه باید به فکر تأمین بازار‌های داخلی و خارجی باشیم بر اصلاح ساختاری صنعت دخانیات ایران تاکید کرد.
وی افزود: با توانایی‌هایی که در آقای شیخان، مدیر جدید سراغ داریم، تحول مدیریتی بنیادین در صنعت دخانیات ایران رقم خواهد خورد.
سرپرست جدید شرکت دخانیات ایران نیز گفت: مجموعه‌ای با قدمت صد ساله مثل دخانیات باید سهم زیادی در اقتصاد کشور داشته باشد.
محمد شیخان تاکید کرد: نگاه ما در این صنعت، بر اجرای سیاست‌های دولت جدید و افزایش تولید است که در این راستا حمایت از تولید داخل نیز به تبع آن صورت می‌پذیرد.
به گفته وی، صنعت دخانیات به بخش کشاورزی و کشاورزان توتون‌کار، گره خورده، اما با سیاست‌های غلط، هر روز بخش کشاورزی کوچک‌ترشده است.
سرپرست شرکت دخانیات ایران اظهار داشت: آن‌هایی که در دهه هشتاد بدون مطالعه علمی، پای شرکت‌های خارجی را به صنعت دخانیات باز کردند باید امروز پاسخگو باشند که چرا سهم زیادی از بازار متعلق به شرکت‌های خارجی شده است، با این کار، کمر شرکت دخانیات ایران خم شد.
شیخان افزود: زمانی می‌توانیم به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی برسیم که صنعت و تولید داخل را حمایت کنیم.
در ادامه سیاوش افضلی، مدیرعامل سابق شرکت دخانیات ایران ضمن ارائه گزارشی از خدمات و عملکرد دو سال گذشته خود؛ به برخی چالش‌های پیش روی این شرکت و البته برخی فرصت‌ها اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عامریان سیگار دخانیات شرکت دخانیات ایران صنعت دخانیات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۶۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه بعدازظهر سه‌شنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با حضور وزیر صمت اظهار کرد: نمایندگی وزارت امور خارجه در استان مرکزی در آینده‌ای نزدیک ایجاد می‌شود و جانمایی آن نیز انجام شده است.

وی افزود: هنرستان‌های جوار صنعت از سال گذشته در راستای اجرای طرح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و افزایش سهم آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گرفته و بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه اندازی شده و هنرستان‌های دیگر نیز در حال پیگیری است.

استاندار مرکزی تاکید کرد: محصولات واحد تولیدی هپکو کیفیت دارد و معادن و بخش خصوصی به این شرکت سفارش تولید می‌دهند و نیاز است بقیه مصرف کنندگان ماشین آلات هپکو نیز از محصولات این شرکت بازدید داشته باشند و باید اذعان کرد هپکو برای نخستین بار پس از سال‌ها قرارداد صادراتی خود را با یکی از کشورهای منطقه منعقد کرده است.

مخلص الائمه تاکید کرد: در استان مرکزی آب سنگین کیلویی ۸۰۰ دلار تولید می‌شود و از طرفی نفت خام تولیدی بشکه‌ای ۸۰ دلار به فروش می‌رسد که این اقدام در استان ظرفیتی ویژه محسوب می‌شود.

استاندار مرکزی بزرگترین بحران کشور را ناترازی انرژی عنوان کرد و گفت: این ناترازی به محیط زیست لطمه زده و یکی از راهکارهای این مهم، توسعه صنعت ریلی است.

وی در خصوص واگن پارس نیز ادامه داد: شهرداری تهران و دیگر شهرهایی که در حوزه مترو نیازمندی دارند باید از ظرفیت واگن پارس مپنا در اراک استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه سی و دومین کنگره بین المللی انجمن مهندسان مکانیک کشور امروز در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد، افزود: کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی امروز در دانشگاه صنعتی اراک رونمایی شد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: انتظار است انجمن یا شرکت‌هایی که عضو این کنسرسیوم نیستند، به این کنسرسیوم ملحق شوند تا از تمامی ظرفیت‌ها بتوان بهره گیری کرد.

رتبه نخست مرکزی به لحاظ تنوع تولید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز بیان کرد: مرکزی استانی است که بواسطه تنوع بالای صنعت در کشور و در دنیا شناخته شده و به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست کشور را دارد و صنعتی صنعت ساز است.

علی جودکی افزود: استان مرکزی می‌تواند هزاران بخش اقتصادی را راهبری کند از این رو به عنوان ناوبندر کشور مطرح است.

کد خبر 6099685

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران زمینه‌ را برای تبادل‌نظر ذی‌نفعان فراهم می‌کند
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • جنجال جدید شهرداری تهران درباره واردات اتوبوس
  • مراسم روز کارگر در شرکت نیشکر (+عکس)
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور